KOCAELİ / GEBZE - Cumhuriyet İlkokulu

Alim GÖRMEZ - Müdür

Alim GÖRMEZ - Okul Müdürü

1974 yılında Aydın Karacasu´ da doğdum. İlköğrenimimi doğduğum yerde tamamladım. Daha sonra ortaokulu ve liseyi Nazilli´de bitirdim. Yükseköğrenimimi Balıkesir Necatibey Eğitim Fakültesinde Kimya öğretmenliğinden 1999 yılında mezun oldum. Aynı yıl Kocaeli Ulugazi İlköğretim okulunda sınıf öğretmeni olarak göreve başladım.3  yıl sınıf öğretmeni ve 2 yıl kimya öğretmeni olarak görev yaptıktan sonra müdür yardımcılığı sınavını kazanarak Orhan Gazi İlköğretim Okuluna müdür yardımcısı olarak atandım. Daha sonra Kocaeli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Eğitim Yönetimi Teftiş Planlama ve Ekonomisi Programında yüksek lisans yaptım. Müdür Yardımcısı olarak atandığım okulda müdür vekilliği görevimi yaptım. 2010 yılında müdürlük sınavını da kazanarak Diler Demir İlköğretim Okuluna müdür olarak atandım.4 yıllık görev süresi sonunda okul değişikliği nedeniyle Atatürk İlkokuluna atandım.2023 yılında sekiz yıllık görev süremi tamamladığım Atatürk İlkokulundan  Cumhuriyet ilkokuluna atandım. Evli ve 1 kız babasıyım.